dijous, 12 d’abril del 2012

Projecte de Ràdio a 3r d'ESO


Els alumnes de 3r d'ESO del nostre centre han realitzat al llarg del segon trimestre un projecte de ràdio en grups per l'assignatura de Llengua Catalana. La tasca consistia en crear un programa radiofònic a partir de diferents models que se'ls hi havia explicat prèviament. A més, van tenir l'oportunitat de visitar les instal·lacions de "Ràdio Lloret" i així conèixer amb profunditat com es fa ràdio ens uns estudis professionals.




Un cop tenien tota la informació necessària, els alumnes havien d'escollir quin tipus de programa volien realitzar i a partir d'aquí crear-ne un de propi. Al finalitzar el projecte, calia entregar un guió radiofònic on quedava registrat tot el contingut del programa i un arxiu d'audio per poder escoltar a classe el treball realitzat.


La presentació de cada un dels projectes es va fer davant dels seus companys i, mitjançant una votació, es va decidir quin era el millor programa. A continuació teniu els programes seleccionats en els dos grups-classe.


Disfruteu-los!


3r A



















3r B













diumenge, 8 d’abril del 2012

EL NOSTRE BATXILLERAT!!

Del 14 al 25 de maig s'obre el període d'inscripció al nostre centre per cursar 1r i 2n de Batxillerat (horari de les 16.00h a les 19.00h). 

Per buscar més informació pots consultar el bloc de batxillerat del nostre centre on trobaràs tota la informació que necessitis. 

Si tens dubtes, mira aquest vídeo! Veuràs el nostre Batxillerat des de dintre!