divendres, 21 de juny del 2013

Reportatge a TV3 dels alumnes de 1r d'ESO

                           

Els alumnes de 1r de la ESO han realitzat el seu Treball de Síntesi de final de curs que tractava sobre el mar. Una de les activitats programades era la visita a la Casa del Mar al passeig de mar de Fenals. En aquesta sortida, els alumnes treballaven diferents tallers relacionats amb l'entorn i la fauna que trobem a les nostres platges.

En aquesta visita, TV3 estava realitzant un reportatge sobre aquest centre i van aprofitar per gravar i fer unes entrevistes als nostres alumnes.

Si cliques AQUÍ, podràs veure el reportatge a partir del minut 5'50 aproximadament.

dijous, 13 de juny del 2013

Projectes Ciències Naturals 2n ESO

Els alumnes de 2n d'ESO a la matèria de Ciències Naturals han realitzat com a projecte de final de curs uns treballs de recerca. En aquesta tasca calia que fessin una recerca d'informació sobre un tema tractat al llarg del curs i que després fessin una exposició davant dels seus companys a la sala d'informàtica.

Tot un èxit de presentació que podeu veure a les fotos que trobareu a continuació!





dimarts, 11 de juny del 2013

Concurs escolar de rem ergòmetre

El passat diumenge 9 de juny es va celebrar a les instal·lacions esportives de Lloret de Mar el Concurs escolar de rem ergòmetre. Alguns dels nostres alumnes van participar-hi i s'ho van passar d'allò més bé.