dimecres, 30 de març del 2016

ONG - DONAR SEGONA VIDA ALS LLIBRES

Els alumnes de 3r d'ESO de l’escola han creat una ONG per donar una segona vida als llibres. L’han anomenat Save The Books, amb la finalitat que generi intercanvi de volums, d’obres, o bé que s’adquireixin per un donatiu que es farà arribar al Banc dels Aliments de Lloret.

Darrere del projecte, de rerefons solidari, hi ha una vintena d’escolars de 14 i 15 anys. Entre ells, la Núria Perea, que explica que “tot va començar amb un treball per fer una ONG nova que fes falta ara i un tríptic, i la idea va ser la de donar segona vida als llibres“.

Cada dilluns i dimecres a l’hora del pati, els alumnes de 3r d’ESO esperen rebre llibres per poder engrandir aquesta espècie de biblioteca de segona mà que han muntat a l’escola Immaculada Concepció.

Per fer difusió de l'ONG, tenen perfil a Instagram i el proper 23 d’abril posaran parada a la Fira de Sant Jordi. Un altre dels alumnes, Guillem Franch, demana als veïns que els ajudin. De manera inspirada i poètica, declara que “un llibre porta un somriure i donar una segona oportunitat a un llibre és màgic, ja que llegir és saber”.

Quan acabi el curs, els alumnes esperen que l'ONG Save The Books tingui “continuïtat“.

Clica sobre la imatge i aniràs a l'arxiu de so de Nova Ràdio Lloret.


dimarts, 29 de març del 2016

DIBUIX AL NATURAL, 1r ESO A

A l'hora d'EViP, els de 1r A han anat al jardí a practicar dibuix al natural!

dijous, 17 de març del 2016

A LA NEU!

Els de 1r van anar a passar un dia a la neu. 
Mireu unes quantes fotos:

dimarts, 15 de març del 2016

56a EDICIÓN DEL CONCURSO DE JÓVENES TALENTOS DE RELATO

Nieves Morán i Niklas Esquerra (2n d'ESO B) i Elena Monjonell i Senén Pery (2n d'ESO A) són els alumnes seleccionats per participar a la "56a EDICIÓN DEL CONCURSO DE JÓVENES TALENTOS DE RELATO de COCA-COLA" que tindrá lloc el proper 9 d'abril d'11 a 13 hores, al col·legi Cor de Maria de Blanes. 

MOLTA SORT!


dimecres, 2 de març del 2016

ENGLISH WEEK


Els alumnes de l'ESO han participat a la English Week amb diferent activitats que s'han preparat al desdoblament d'anglès. El tema d'aquest any era la cuina, així doncs a 1r d'ESO han preparat receptes per treballar els aliments a Primària, 2n i 3r d ESO han preparat per 1r i 2n de Primària les obres de teatre "Cook Challenge" i "Snack Attack", finalment els alumnes de 4rt han preparat un joc de cuina  pels seus fillols de P3.